[AdLife] Octav Gheorghe: "In liceu eram individul care monta cele mai elaborate si mai tembele farse, totul pentru a-mi exersa rasul cavernos"

[AdLife] Octav Gheorghe: "In liceu eram individul care monta cele mai elaborate si mai tembele farse, totul pentru a-mi exersa rasul cavernos"

Depasind ratarea unei cariere in livrarea la domiciliu a buteliilor cu gaz, Octav Gheorghe a prins gustul publicitatii cu care se afla mereu intr-o relatie de lunga durata, cu reindragostiri sporadice, dar si cu momente in care o ameninta ca o trimite la maica-sa si pleaca in lume. Jongland cu contemplatia, muzica, gadgeturile si inventarierea numelor de persoane, isi gaseste timp sa treaca si pe la Scoala ADC si sa scrie scenarii si nuvele. Dupa ce veti fi citit acest AdLife imi veti impartasi dorinta de a-i elibera agenda publicitara lui Octav astfel incat sa-i lasam mai mult timp sa se joace urban si sa povesteasca pe larg, in scris. Si nu in ultimul rand, rog cititorii care se afla in gratiile domnului Becali sa citeasca cu atentie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

SectiuneBranded


Related