Start la inscrieri pentru a V-a editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier

Start la inscrieri pentru a V-a editie a Cupei Agentiilor la Fotbal Bergenbier

Publicitarii cu talent pe terenul de fotbal se pot inscrie la Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier pana pe 15 mai pe site-ul www.cupaagentiilor.ro. Evenimentul, organizat de IQads cu sprijinul Bergenbier, va avea loc pe 25 si 26 mai la Club Daimon din Bucuresti.

De cinci editii, Cupa Agentiilor este locul traditional unde reprezentativele din Liga I a publicitatii se lupta in pitch-ul anului pentru titlul de Agentia Anului. Publicitarii trebuie sa isi gaseasca o echipa de 6 barbati (recomandabil plus inca minim 3 rezerve) din randul colegilor din agentie.

Cupa se va desfasura si anul acesta in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale. Pe 25 mai vor avea loc meciurile de calificare, iar pe 26 turneul final si festivitatea de premiere.

Pe langa mult-ravnitul titlu de Agentia Anului, vor mai fi acordate si alte premii si distinctii: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol, Cea mai infocata galerie, Cel mai masculin exemplar, Cel mai creativ blazon+mesaj, Cel mai frumos gol si Cel mai popular jucator.

Regulamentul competitiei este disponibil pe site-ul www.cupaagentiilor.ro, alaturi de informatii despre echipele care isi anunta participarea, blazoanele si mesajele transmise de acestea adversarilor.

Rezumata in cifre, editia 2011 a Cupei a aratat astfel: 3 zile de competitie: 20, 21 si 22 mai, 2 arbitri de centru, 2 terenuri de fotbal, 8 grupe, 31 de logouri si/sau mesaje originale, 35 de echipe participante, 76 de meciuri, 196 de goluri, peste 500 de suporteri, 375 de jucatori si 1.300 de minute de fotbal.

La editia de anul trecut, Premiul I a fost obtinut de Echipa Bloggerilor, iar pe locurile 2 si 3 s-au clasat ERKA Promotions si First Advertising Agency. Trofeul de Goalgetterul competitiei a mers la Bogdan Marin, de la Echipa Bloggerilor, care a marcat 10 goluri in 8 meciuri. Cea mai fairplay echipa a fost desemnata reprezentativa Carturesti, iar cea mai infocata galerie GfK Media. Cel mai masculin exemplar (premiul special oferit de Bergenbier) a fost castigat, prin votul echipei de fete IQads, de catre Ionut Alexandru Tache, de la Papaya Advertising.

La editia din 2011 au fost acordate si trei distinctii in premiera. Premiul pentru cel mai creativ blazon + mesaj original a fost castigat de McCann, cel pentru cel mai frumos gol a mers la Razvan Chifu (McCann), iar cel mai popular jucator de la Cupa, ales prin voturile fanilor de pe Facebook, a fost desemnat Andrei Teodor Scarlat, de la GfK Media.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, oferit de Bergenbier. Partenerii evenimentului sunt Radio Guerrilla, realitatea.net. money.ro, 24FUN, feeder, Agrafa, Imphoto, 360 revolution si SMARK.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related