HOTforSecurity - blog destinat securitatii informatice de la Bitdefender

Bitdefender lanseaza blogul in limba engleza HOTforSecurity ce isi propune sa devina un hub destinat cititorilor interesati de securitatea pe Android si celor care se precoupa de emailurile suspecte primite de la banci si de virusii contactati prin retelele sociale, informeaza un comunicat de presa emis de companie. Blogul va furniza informatii despre lumea securitatii IT, discutii despre amenintariule infromatice si sfaturi de protective impotriva aplicatiilor periculoase, cat si demonstratii video despre cum pot fi dejucate atacurile informatice.

Echipa editoriala a blogului este formata din documentaristi si experti in combaterea atacurilor informatice ce isi propun o abordare amuzanta a problemelor informatice serioase. Articolul de debut expune greselile de incepatori pe care unii spammeri le fac si cateva detalii despre cum sa nu castigi 91.546,76 $ pe luna online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related