Un Gold, un Silver si o Diploma pentry Ogilvy&Mather Romania la Golden Hammer Festival

In cadrul festivalului de publicitate Golden Hammer Ogilvy&Mather Romania a castigat Gold si Silver la categoria Spot TV pentru spoturile campaniei Anim'est si o Diploma la categoria Radio pentru lucrarea "Slowly Gonzales" pentru Porsche Romania, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

"Eu ma bucur pentru ca exista Anim'Est-ul. Iar juriul de la Golden Hammer care premiaza in fiecare an ceva de la Anim'Est nu face decat sa confirme faptul ca avem un client extraordinar pentru care facem lucruri extraordinare", a declarat Dani Macarie (Creative Director Ogilvy).

Spoturile "Creepy Bunny" create pentru promovarea celei de-a sasea editii a Festivalului International de Film de Animatie Anim'Est 2011 au mai fost premiate si la Cristal Awards, incluse in Luerzer's Archive si nominalizate de la TED's.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related