3 campanii romanesti recunoscute de juriul Golden Hammer 2017

3 campanii romanesti recunoscute de juriul Golden Hammer 2017

Doua campanii romanesti au fost premiate, cu o a treia aflandu-se pe shortlisturi, in cadrul acestei editii a festivalului Golden Hammer, desfasurata in perioada 31 mai - 2 iunie in Riga, Letonia. Astfel, Golin/MullenLowe Romania si Jazz Communication au inscris cele 3 proiecte recunoscute de juriul Golden Hammer, primei agentii fiindu-i acordate si doua distinctii speciale in cadrul festivalului, bazate pe punctajele obtinute din partea juriului. La aceasta editie, Golin a fost numita si Reteaua Anului 2017.

In cadrul Golden Hammer se acorda Grand Prix-uri, trofee Gold si Silver, ca mai apoi sa fie recunoscute toate campaniile shortlistate cu cate un premiu Diploma. Premiile speciale ale festivalului cuprind Creativity Case (campania cu cele mai mari punctaje obtinute la categoriile Film, Print, Outdoor, Radio, Design & Brandings, Craft & Social), Access Key (campania cu scorul cel mai mare in categoria Digital & Mobile), Communications Folder (campania cu cel mai mare punctaj obtinut la categoriile Media, Promo&Activation, Content and Entertainment, Campaigns si Direct), PR Frame (campania cu cel mai mare scor acordat in categoria PR) si Network of the year (reteaua cu cele mai multe puncte acumulate overall in festival).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related