Spoturile create de Ogilvy Romania pentru editia a sasea Anim'Est au fost premiate in cadrul editiei a unsprezecea Cristal Festival

Ogilvy Romania a castigat trei trofee cu spot-urile "Iepurele 1", "Iepurele 2" si "Iepurele 3" inscrise la categoria Film Cristal - "Leisure (sport, game, entertainment)", in cadrul celei de-a unsprezecea editii Cristal Festival, informeaza un comunicat emis de agentie. Festivalul, care are loc la sfarsitul fiecarui an, premiaza excelenta in advertising si creativitatea din industria de publicitate europeana.

De asemenea, agentia a fost shortlistata la categoria Radio Cristal cu ad-ul "Slowly Gonzales" creat pentru Porsche Romania. In cadrul categoriei nu au fost acordate premii.

Spoturile au fost create pentru promovarea celei de-a sasea editii a Festivalului International de Film de Animatie "Anim’Est 2011”. Conceptul campaniei pentru editia din 2011 Anim’Est este "Animation is back in town".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related