Daedalus Group castiga Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier, editia 2012

Daedalus Group castiga Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier, editia 2012

Sambata si duminica, 16-17 iunie 2012, a avut loc Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier, cea mai disputata editie de pana acum, cu 87 de meciuri, 39 de echipe participante si aproximativ 1.400 de minute de joc.

Castigatorii titlului de Agentia Anului sunt Daedalus Group, care au reusit sa infranga in finala echipa Next Advertising, care au ocupat Locul al II-lea. Castigatorii titlului cel mare au primit de asemenea si premiul pentru Cea mai infocata galerie, semn ca suporterii si jucatorii fac echipa buna impreuna.


Locul al treilea al competitiei a fost disputat in Finala Mica intre First Advertising Agency si Leo Burnett, fiind castigat de primii.

Titlul de Goalgetter-ul competitiei a fost impartit de Alexandru Pirvu de la Next Advertising si Stefan Capatana de la Daedalus Group, cu cate 9 goluri fiecare.

Comunitatea IQads de pe Facebook a ales castigatorii premiilor de Cea mai creativa emblema lui Titan S.A.

Și tot comunitatea IQads a decis castigatorul premiului de Cel mai popular jucator, prin like-uri pe Facebook: Lilian Neagu de la Ogilvy Group, echipa care nu a luat niciun gol in timpul regulamentar de joc.

Echipa IQads, impreuna cu arbitrii, au desemnat premiul pentru Cel mai frumos gol lui Bogdan Mogoroase (United Media Services), iar echipei Eventures i s-a acordat titlul de Cea mai fairplay echipa.

Fara a ocoli nici opinia fanelor legata de spectacolul estetic al competitiei, fetele au acordat titlul de Cel mai masculin exemplar lui Victor Oprisan, de la Leo Burnett.

Cele 39 de echipe participante au fost: Motion Vision Communication, Logo Bigger (Mistretzii), GMP-WEBSTYLER, Digital4, Matrix Advertising, SEO monitor, United Media Services (Dacioti), Titan S.A. (F.C. Titanium), MBE Web Agency (Developerii), Daedalus Group (Daedalus Eagles), Active SOFT (AS_i Football Team), Ogilvy Group, First Advertising (First 1aa), McCann Erickson (Se stie), Mailers, AlfaCont (Alfa Males), Papaya Advertising (Papaya Mecanica), Infinit Solutions Agency (Infinit Scorers), Front Line Marketing (For Life Moving), Media Image Group, Mercury360 Communications, Springer & Jacoby (Cainii alb-negri), Wunderman (Mad Wundermen), Eventures (Deportivo Eventura), Blue Idea (FC IQads Kadett), TradeAds Interactive, Media Investment (Dream team thegroup), G2 Romania (Grey Worldwide Romania), Leo Burnett, Inspirion Romania (INSPIRatION TEAM), Saatchi & Saatchi, Senior Interactive (Los Cabaleros), Frank Communication, Next Advertising, TBWA/Bucuresti (Disrupatorii), Kaleidoscope (Footballscope), REEA, ERKA Promotions & Events (ERKA Unlimited) si Grup Șapte (Galacticii G7), iar rezultatele tuturor meciurilor disputate pot fi vazute aici.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, oferit de Bergenbier. Partenerii evenimentului sunt Radio Guerrilla, realitatea.net, money.ro, 24FUN, feeder, Agrafa, 360 revolution si SMARK.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

VMLY&R COMMERCE

VMLY&R COMMERCE este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related