The Marketer, o revista pentru elitele marketing-ului

Incepand cu luna aprilie isi face aparitia pe piata de comunicare o revista care isi propune sa aduca presa de marketing acolo unde ii este locul: la nivelul de profesionalism din occident. The Marketer este o revista distribuita prin direct mailing, targetat, tuturor directorilor de marketing si general manager-ilor din top 100, agentiilor de publicitate importante, precum si altor lideri din industria comunicarii.

Aparuta in conditii tipografie deosebite, avand 64 de pagini, numarul din luna aprilie a avut un tiraj de 2000 de exemplare. « Incepand cu numarul de luna viitoare vom adauga o serie de analize de profunzime. Vom veni de asemenea cu mult mai multe informatii tactice legate de lansari de produse si campanii de comunicare, precum si o rubrica de Media, aducand revista la 80 - 100 de pagini. De asemenea, vizam cresterea tirajului catre 3000 de exemplare, pentru a acoperi mai bine si nivelul de brand management din companii », a declarat Alexandru Raducanu, editor in chief The Marketer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

SectiuneBranded


Related