[Cannes Report] Sebastian Olar (McCann Erickson) despre intalniri legandare cu John Hegarty, Amir Kassaei si Bill Clinton

[Cannes Report] Sebastian Olar (McCann Erickson) despre intalniri legandare cu John Hegarty, Amir Kassaei si Bill Clinton

Credeam ca nu ne mai poate mira nimic din culisele zilelor si noptilor de la Cannes. Dar intotdeauna vor fi oameni cool care sa-ti arunce in fata cele mai la indemana adevaruri care au ajuns mototolite intre briefuri si medii digitale noi.

Sebastian Olar (McCann Erickson) ne-a scris din nou, de data asta despre John Hegarty (Fondatorul BBH), Amir Kassaei (Chief Creative Officer Worldwide DDB si noul presedinte ADC*E) si Bill Clinton (de asta sper ca nu trebuie sa va zic nimic). La final ne lasa in spuspans spunandu-ne ca urmeaza o intalnire cu Wieden. Asteptam ca si cum...

"Vanatorul de poze cu celebritati se intoarce cu o alta victima: John Hegarty. Il mai prind maine pe Weiden si m-am scos. Ca la Clinton nu cred ca ajung (acum il asteptam sa urce pe scena, cozile pentru conferinta s-au format acum 3 ore.)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related