Marco Cremona (Y&R Moscova) conduce juriului ADC*RO Awards 2013

Marco Cremona (Y&R Moscova) conduce juriului ADC*RO Awards 2013

Marco Cremona (Executive Creative Director, Y&R Moscova) va conduce juriul ADC*RO Awards 2013. Cu o experienta de peste 20 de ani in publicitate, acesta a lucrat pentru unele dintre cele mai importante agentii si retele de publicitate din lume, de la Leo Burnett, Lowe, McCann sau Y&R si are in portofoliu multe premii: Cannes, Clio, Epica, Eurobest, NY Festival sau LIA, arata un comunicat emis de Millenium People.

Marco Cremona a fost Presedintele Art Directors Club Italia in perioada 2008-2011, iar acum este Director de Creatie la  Young&Rubicam Moscova.

"In ultimii ani am fost fascinat de rezultatele Romaniei pe scena creativa internationala si sunt fericit ca am fost ales sa fiu Presedintele juriului pentru competitia de anul acesta. Sper ca la acest festival sa sarbatorim ideile care au reusit sa ii miste si sa ii implice pe romani", a declarat Marco Cremona.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MindShare Media

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related