Marco Cremona (Y&R Moscova) conduce juriului ADC*RO Awards 2013

Marco Cremona (Y&R Moscova) conduce juriului ADC*RO Awards 2013

Marco Cremona (Executive Creative Director, Y&R Moscova) va conduce juriul ADC*RO Awards 2013. Cu o experienta de peste 20 de ani in publicitate, acesta a lucrat pentru unele dintre cele mai importante agentii si retele de publicitate din lume, de la Leo Burnett, Lowe, McCann sau Y&R si are in portofoliu multe premii: Cannes, Clio, Epica, Eurobest, NY Festival sau LIA, arata un comunicat emis de Millenium People.

Marco Cremona a fost Presedintele Art Directors Club Italia in perioada 2008-2011, iar acum este Director de Creatie la  Young&Rubicam Moscova.

"In ultimii ani am fost fascinat de rezultatele Romaniei pe scena creativa internationala si sunt fericit ca am fost ales sa fiu Presedintele juriului pentru competitia de anul acesta. Sper ca la acest festival sa sarbatorim ideile care au reusit sa ii miste si sa ii implice pe romani", a declarat Marco Cremona.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated