Initiative intocmeste rapoartele de audienta ale Cupei Mondiale de Fotbal 2006

Initiative va realiza rapoartele de audienta ViewerTrack pentru Cupa Mondiala FIFA 2006, incepand chiar de la primul meci al competitiei, disputat intre Germania si Costa Rica pe data de 9 iunie. Prin eforturile cumulate ale agentiilor Initiative din peste 50 de tari, Initiative Futures, divizia globala de cercetare de media, va urmari audienta TV inregistrata de fiecare meci, in fiecare tara.

Pe toata durata competitiei, Initiative va oferi o imagine completa asupra obiceiurilor de vizionare ale principalelor grupuri demografice grupate in functie de varsta, sex si clasa sociala. In felul acesta, vor fi determinate cele mai importante meciuri din perspectiva sponsorilor si a investitorilor in publicitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related