Dragos Stanca va conduce compania rezultata din fuziunea dintre Thinkdigital Romania si Q2M

Dragos Stanca va conduce compania rezultata din fuziunea dintre Thinkdigital Romania si Q2M

Q2M anunta finalizarea fuziunii cu Thinkdigital Romania, astfel incat noul Thinkdigital Romania va oferi agentiilor de media si clientilor sai o retea cu un reach mediu net de peste 6 milioane de vizitatori unici lunar, servicii de strategie, tehnologie si optimizare a rezultatelor campaniilor online. Noua entitate va fi condusa de Dragos Stanca.

Noua structura va functiona sub brandul Thinkdigital si va avea in oferta cele peste 50 de site-uri locale reprezentate exclusiv de Q2M, campaniile Facebook Premium Ads, oferite in regim exclusiv, managementul profesionist al campaniilor de Facebook Marketplace si dezvoltarea de mecanisme si aplicatii social media, reprezentare exclusiva in Romania a proprietatilor Microsoft: Skype, Hotmail, Windows Live Messenger, managementul profesionist al campaniilor LinkedIN, reseller autorizat, acces pentru campaniile locale de display in sute de site-uri internationale de top, vizitate din Romania, reprezentarea oficiala a Mediamind / Eyeblaster pe piata locala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated