Odyssey castiga contul de creatie si media al HAT Samsung Romania

Odyssey a fost desemnata agentia de publicitate full service responsabila de contul Samsung al HAT Romania, unic distribuitor oficial Samsung Mobile Phones in Romania. In urma unui pitch desfasurat in luna martie, Odyssey este agentia desemnata partenerul de comunicare pentru un cont integrat, asigurand atat servicii de strategie, creatie, BTL cat si planificare, intermediere si evaluare media pentru toate campaniile care se vor derula in acest an.

Doru Oraselu, Marketing Manager HAT: "Obiectivul nostru principal a fost alegerea unei agentii full-service care sa inteleaga un client complex si o categorie foarte dinamica si agresiva asa cum este cea a telefoanelor mobile. HAT Romania va continua sa investeasca sustinut in comunicarea telefoanelor mobile Samsung, asa cum a facut in cei 2 ani de prezenta pe piata, reusind pozitionarea marcii Samsung pe pozitia de lider al categoriei de terminale premium.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related