Vodafone, despre festivalul de film ANONIMUL si oamenii care il fac deosebit

Pentru a promova faptul ca este partener oficial al celei de-a IX-a editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL , Vodafone a dezvoltat campania  "Vodafone sustine ANONIMUL si oamenii care-l fac deosebit", ce isi propune sa  aduca in prim plan oamenii care fac ca acest festival de film sa fie atat de apreciat, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Ca si anul trecut, Vodafone va pune la dispozitie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participantilor la festival, in Complexul Cinema din cadrul Green Village.

De asemenea, compania a dezvoltat aplicatia de Facebook "Cinefili in Delta" ce va reuni zilnic articole scrise de corespondentii Vodafone Buzz – Irina Margareta Nistor (critic de film) si Cristina Bazavan (jurnalist si blogger). Cronicile, ce vor fi disponibile incepand de marti, 7 august, isi propun sa ofere publicului acces la impresii despre filmele incluse in festival, interviuri cu actorii si regizorii prezenti, fotografii si filme cu si despre oamenii locului sau cinefilii prezenti la Sfantu Gheorghe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related