ThinkDigital Romania a lansat website-ului oficial al evenimentul ICEEfest

ThinkDigital Romania a lansat website-ului oficial al evenimentul ICEEfest

ThinkDigital Romania a lansat azi o prima versiune a website-ului ICEEfest.com, unde vor fi reunite toate informatiile si noutatile legate de evenimentul ICEEfest (Interactive Central & Eastern Europe Festival), programat pentru luna mai a anului 2013. De asemenea, date despre eveniment vor fi postate pe pagina de Facebook dedicata ICEEfest.

In acest moment pe site pot fi gasite toate prezentarile de la editia 2012 a evenimentului, organizata sub numele RoNewMedia, precum si un film de follow-up cu mai multi playeri-cheie ai industriei din regiune.

"Niciuna din componentele brandului gandit acum 5 ani nu mai este valabila: nici 'ro', nici 'new', si nici 'media'. Nu mai vorbim doar de Romania, ci de o industrie globala si regionala, 'new media' nu mai e 'new' deloc, iar internetul nu este doar media, ci un mediu in care zona de content este doar o parte", explica decizia de rebranding Dragos Stanca, fondator RoNewMedia si managing partner Thinkdigital Romania (companie care a fuzionat recent cu Q2M).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated