Cele mai bune lucrari din competitia Desperados Wild Comics vor fi prezentate sambata la ADfel

Cele mai bune lucrari din competitia Desperados Wild Comics vor fi prezentate sambata la ADfel

Sambata, pe 18 august, in cadrul evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads, pe terasa Fabrica vor fi prezentate cele mai bune lucrari inscrise in competitia Desperados Wild Comics.

Pe platforma The Creator, concurentii si-au exersat spiritul creativ descriind Aventurile soparlei Desperados in vacanta de vara, atat sub forma de comics-uri, cat si de scenarii-text. Pana pe 15 august, cele 53 de lucrari finaliste vor fi evaluate de catre doua jurii: juriul profesionistilor, format din creativi ai agentiilor de publicitate din Romania, designeri, un reprezentant Desperados si un reprezentant IQads, precum si de juriul format din publicul larg, care voteaza online, in cadrul sectiunii dedicate pe platforma The Creator.

In finalul competitiei vor fi acordate doua premii: premiul pentru cea mai votata lucrare sub forma de design (3.000 de lei) si premiul pentru cea mai votata lucrare sub forma de text (2.000 de lei). Lucrarile inscrise sub forma de text vor fi prezentate la ADfel cu ajutorul lui Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat), cel care va transforma cuvintele participantilor in comics.

Prin intermediul celor 53 de lucrari finaliste, Soparla Desperados a traversat aventuri nebanuite. Atat cu ajutorul comics-urilor, cat si prin scenariile-text, Soparla Desperados s-a plimbat prin cele mai diverse locuri: a pornit timid, distrandu-se la copca sau jucandu-se in parc, iar apoi a inceput o adevarata expeditie: a traversat desertul, oceanul, Marele Zid Chinezesc, a facut popasuri la fiecare petrecere nebuna, a luat parte la dueluri si s-a relaxat din cand in cand, pe plaja, la malul marii. Iar pentru ca spiritul aventurier si imprevizibil al Soparlei nu cunoaste limite, calatoria nu s-a limitat la spatiile terestre.

Despre Desperados
Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi tatueaza corpul in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Despre TheCreator
The Creator este platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related