Tomi X-tra iute a reusit sa starneasca focul pe terasa de la Fabrica, la ADfel

Tomi X-tra iute a reusit sa starneasca focul pe terasa de la Fabrica, la ADfel

Esti la terasa si bei o bere. La un moment dat, oricat de mult ti-ai impune sa amani momentul, vei decide sa comanzi o pizza. Pentru ca pizza fara ketchup e ca o saptamana fara weekend, Tomi X-tra iute a venit la ADfel sa condimenteze mesele celor prezenti.

Momentul care a marcat cel mai bine asocierea dintre Tomi X-tra iute si gustul de foc s-a produs aseara la ADfel. Un jongleur cu foc a inceput sa manevreze flacari pana cand, la un moment dat, a inceput rateze de cateva ori sa aprinda flacara sufland in ea.

Inainte sa fie dat afara de pe scena, acesta a gasit solutia salvatoare furand un Tomi X-tra iute de pe o masa vecina. Abia dupa ce a gustat de cateva ori din ketchup-ul foarte picant, a reusit sa scoata flacari demne de un adevarat balaur.

Kit-ul picant al brandului care a aprins atmosfera si simturile a fost alcatuit si din felinare si artificii marcate "the real firestarter".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated