Au inceput inscrierile pentru editia 2013 a Scolii ADC*RO

Inscrierile pentru cea de-a cincea editie a Scolii ADC*RO vor avea loc in perioada 22 august-15 octombrie. Cei interesati de cursuri se pot inscrie online, rezolvand brieful de concurs. In urma evaluarii aplicatiilor vor fi admisi cel mult 60 de studenti. Criteriile pe baza carora tutorii scolii vor nota inscrierile sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Cursurile celei de-a cincea editii a Scolii vor incepe in luna ianuarie 2013. Pe parcursul acestora, studentii vor participa la seminarii si isi vor putea testa aptitudinile creative in cadrul intalnirilor saptamanale, care vor avea loc in agentii de publicitate. La finalul scolii, cei mai talentati studenti vor beneficia de internship-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related