Mai aveti aproape 2 saptamani sa creati un spot TV pentru Realitatea.NET

Mai aveti aproape 2 saptamani sa creati un spot TV pentru Realitatea.NET

Perioada de inscrieri din cadrul Realitatea.NET Ad Competition a fost prelungita cu 2 saptamani. Astfel, pasionatii de publicitate si/sau film se pot inscrie pana pe 4 septembrie, la ora 23:59, pe platforma www.TheCreator.ro/Realitatea.

Brieful dat de Realitatea.NET implica realizarea unui spot publicitar cu o durata intre 20 si 60 de secunde. Prin el, participantii trebuie sa convinga cat mai multi oameni ca Realitatea.NET ar trebui sa fie prima lor sursa de stiri. De asemenea, acestia trebuie sa includa si cadrul final obligatoriu timp de 3 secunde.

Spoturile aprobate in competitie vor fi apoi evaluate de catre doua jurii: juriul publicului larg, care voteaza pe site, si juriul profesionistilor, format din publicitari romani, reprezentanti IQads si reprezentanti Realitatea. Componenta lui va fi facuta publica in urmatoarea perioada.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

La finalul competitiei, vor fi acordate 3 premii. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 4.000 RON, cel de pe locul al doilea va primi 2.000 RON si cel de pe locul al treilea – 1.000 RON. In plus, ocupantul locului I isi va vedea spotul difuzat pe Realitatea TV.

In pagina competitiei (www.TheCreator.ro/Realitatea) sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere. Tot aici vor fi publicate si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.

Despre TheCreator
TheCreator.ro
este platforma de creatie powered by IQads care gazduieste concursuri de user-generated content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate 13 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneRelated