E ultima zi de inscrieri in cadrul competitiei de design Battle of the Six Words by AXE Excite

E ultima zi de inscrieri in cadrul competitiei de design Battle of the Six Words by AXE Excite

Ingeritele AXE asteapta sa fie cucerite pana in aceasta seara, la ora 23:59, pe www.TheCreator.ro/AxeExcite. Tot ce trebuie sa faceti este sa inscrieti un design de tricou care sa includa o descriere personala in fix 6 cuvinte.

Fiecare creatie, de fapt o mare invitatie la ispita pentru ingeritele ademenite pe pamant, trebuie inscrisa in template-ul disponibil pe site, prezentand vederea din fata si/sau din spate a tricoului.

In etapa urmatoare a competitiei, jurizarea se face astfel: in perioada 12 iulie – 2 august, lucrarile vor fi evaluate de catre juriul profesionistilor, format din Alina Zara (Fondator si designer, Mandra Chic), Corina Bacanu (Creative Director, DDB Bucharest), Oana Davidoglu (Personal care Marketing Manager, Unilever South Central Europe) si Tea Tomescu (Project Manager, Blue Idea) si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie www.thecreator.ro/AxeExcite.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

La finalul competitiei, vor fi acordate 10 premii. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 4.000 RON, cel de pe locul II va primi 2.000 RON si cel de pe locul III – 1.000 RON. De asemenea, cele mai votate 10 designuri vor fi produse, autorii lor vor primi cate un tricou unicat cu designul sau. In plus, cei 10 castigatori isi vor vedea tricourile purtate de participantii la ADfel, evenimentul de publicitate neconventionala organizat de IQads.

In pagina competitiei (www.TheCreator.ro/AxeExcite) sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si exemple de lucrari demonstrative. Tot aici sunt publicate si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.

Despre TheCreator
TheCreator.ro este platforma de creatie powered by IQads care gazduieste concursuri de user-generated content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate 12 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related