Cheil | Centrade semnează noua campanie Samsung “Flip the Design Rules”, în colaborare cu Musette

Cheil | Centrade semnează noua campanie Samsung “Flip the Design Rules”, în colaborare cu Musette

Compania de consultanță în comunicare strategică și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, semnează noua campanie pentru Samsung Electronics România, “Flip the Design Rules”, în colaborare cu Musette.

Focusul campaniei “Flip the Design Rules” îl reprezintă colecția capsulă de mini-genți creată de Musette și inspirată de telefoanele Samsung Galaxy Z Flip4 și căștile Galaxy Buds2 Pro. Z Flip4 este mai mult decât un telefon, este o inovație tehnologică, cu un design “outside the box” care schimbă perspectiva consumatorilor atunci când vine vorba despre smartphone-uri. Colecția Samsung | Musette setează și ea un nou trend pe piața de fashion din România, cel al genților bijuterie, de mici dimensiuni, create special pentru cel mai important „accesoriu” al zilelor noastre: smartphone-ul.

„Suntem încântați să îi avem pe Cheil | Centrade ca parteneri în comunicarea colecției « Flip the Design Rules », inspirată de Galaxy Z Flip4 și adusă la viață de Musette. Ne propunem ca împreună să schimbăm perspectivele utilizatorilor și să îi aducem mai aproape de adoptarea unor noi «reguli», prin care să depășească normele cu care erau obișnuiți până atunci – în fashion și tehnologie deopotrivă.”, remarcă Simona Panait, Head of Marketing Division, Samsung România & Bulgaria.

Colecția capsulă “Flip the Design Rules” a fost lansată luna aceasta în magazinele Samsung Experience Store și Musette din Băneasa Shopping City, fiind apoi extinsă în toate magazinele Musette și Samsung Experience Store din țară, precum și online, pe musette.ro sau prin aplicația Musette (disponibilă pe Android).  Vitrina magazinului Musette din Băneasa este dedicată acestei colaborări și a fost decorată de echipa de Retail a Cheil | Centrade, care a creat și implementat integral conceptul acesteia.

O astfel de campanie avea nevoie de un video manifest pe măsură, care să arate cum smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip4 și gențile Musette sparg tiparele, fiecare pe propriul segment și cum reușesc să îmbine inovația și funcționalitatea, printr-un design fashionable.

 

Pentru amplificare, în perioada următoare vor urma campanii pe TikTok și Instagram cu influenceri precum Inna, Monica Bârlădeanu, Dana Rogoz, Lora, Deea Condrea, Sînziana, Lorena Șerban, Nicole Cherry și Alina Eremia.

„Campania «Flip the Design Rules» este una extrem de complexă și completă, ce ne-a permis să ne demonstrăm know-how-ul în mai multe arii de activitate: strategie, realizare de concept creativ și identitate în digital și Social Media, creație de digital assets, producție video (spoturi campanie), Development (landing page Samsung realizat in-house), Retail &Visual Merchandising (vitrină magazin Musette Băneasa), BTL (prezență la târgurile de Crăciun, Dichisar și Noel).”, adaugă Simona Costea, Global Business Leader, Cheil | Centrade.

„«Flip the Design Rules » este colecția celor care sfidează regulile, așa cum o fac de atâția ani Samsung și Musette în propriile domenii de activitate, prin inovație continuă, autenticitate și creativitate. Alăturarea celor două nume nu este întâmplătoare, pentru că noul Z Flip4 este mai mult decât un telefon, este un adevărat Fashion Statement. Ne bucură că noua campanie este realizată în colaborare cu un brand 100% românesc, de mare tradiție, precum Musette, și că rezultatul este unul apreciat de consumatori.”, completează Mihai Gongu, Executive Creative Director, Cheil | Centrade.

 

Credits:

Echipa Samsung România:
Simona Panait - Head of Marketing Division, Samsung Electronics România & Bulgaria
Oana Mîță - MX Campaign & Category Coordinator Samsung, Samsung Electronics România
Corina Sandu – Campaign & Categories Manager, Samsung Electronics România
Ioana Mârzac - Sigarteu – Communications & CC Manager, Samsung Electronics România
Sara Cristina Elsheikh – PR Specialist, Samsung Electronics România

Echipa Cheil | Centrade:
Mihai Gongu - Executive Creative Director
Simona Costea - Global Business Leader
Miruna Baias – Strategy Head
Petruța Ciuică – Digital Strategy Head
Raisa Soare-Șendroiu  – Group Creative Director
Raul Ciceu - Senior Art Director
Iarina Comănescu - Copywriter
Ana Constantin - Art Director
Alina Iamandi – Digital Project Manager
Camelia Cucu - Digital Account Manager
Gabriela Ursu – Social Media Manager
Alexandru Secula - AV Producer
Dan Butoi - DTP
Mihaela Iamandi – Traffic Director

Producție video
Bread Content - Broadcasting & media production company

Post-producție
Bread Content - Broadcasting & media production company 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Compania de consultanță în comunicare strategică și analiză de date, Cheil | Centrade, servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Opticris, Hochland România, First Bank, Nivea, Ursus Breweries, NN România, Carrefour România, Alpin 57 Lux, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. 

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului. 

În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul său trofeu de Argint la Effie Europe Awards, dar și primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania “Teatrul Cadourilor Dăruite din Vină” pentru Asociația ANAIS, Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie, un trofeu de Aur la Luum Awards, două trofee Crystal la MAD Awards, șapte medalii la Webstock, precum și șase premii la Video Gaming Awards, BizPR Awards și Romanian PR Award. În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards, a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, a obținut Marele Premiu al IAB MIXX Awards și trofeul Gold la Internetics. Totodată, a obținut 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related