Cheil | Centrade semnează noua campanie Samsung “Flip the Contrasts”, în colaborare cu Musette

Cheil | Centrade semnează noua campanie Samsung “Flip the Contrasts”, în colaborare cu Musette

Compania de consultanță în comunicare strategică și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, semnează noua campanie pentru Samsung Electronics România, „Flip the Contrasts”, în colaborare cu Musette.

Ediția „Flip the Contrasts” este continuarea colecției „Flip the Design Rules”, lansată anul trecut. Actuala campanie aduce în prim plan telefonul Galaxy Z Flip4, o adevărată bijuterie din punct de vedere tehnic și estetic. Un astfel de telefon avea nevoie de un accesoriu pe măsură, care să-l pună în evidență, iar Musette a realizat special pentru el o geantă de culoare roșie, cu lanț și baretă colorată, o reinterpretare a celui mai de succes model din colecția trecută.

Galaxy Z Flip4 este un fashion-statement, iar natura sa este una contrastantă: dincolo de exteriorul atrăgător, interiorul ne aduce un telefon cu adevărat puternic. Pentru că în fiecare femeie există contraste, această dualitate a fost inspirația pentru actuala campanie, „Flip the Contrasts”. O femeie este, în același timp, delicată și puternică, iar cele două laturi se completează reciproc, în infinite ocazii. Motto-ul campaniei, lansată nu întâmplător în luna martie, este: „Iubește contrastele din tine, nu doar de 8 martie, ci în ∞ ocazii! ”.

Succesul campaniei «Flip The Design Rules» ne-a demonstrat cât de important este ca brandurile să încurajeze și să susțină femeile în a-și exprima în mod neîngrădit, fără teamă sau rețineri, personalitatea și stilul exact așa sunt cu adevărat. Campania «Flip the Contrasts» este inspirată la rândul ei de Galaxy Z Flip4 și a fost adusă la viață, pentru a doua oară, de Musette și echipa creativă de la Cheil | Centrade. Parteneriatul nostru își propune să le ofere femeilor din România instrumentele și accesoriile de care au nevoie pentru a face față oricărei provocări cu încredere și eleganță. Suntem convinși că design-ul Musette, combinat cu inovația Samsung, le va aduce femeilor o oportunitate valoroasă de auto-exprimare, adaptată întocmai nevoilor lor., remarcă Simona Panait, Head of Marketing Division, Samsung România & Bulgaria.

Ediția limitată „Flip the Contrasts” a fost lansată luna aceasta în magazinele Samsung Experience Store și Musette din Băneasa Shopping City, fiind apoi extinsă în toate magazinele Musette și Samsung Experience Store din țară, precum și online, pe musette.ro sau prin aplicația Musette (disponibilă pe Android). 

O astfel de campanie avea nevoie de video-uri manifest pe măsură, care să scoată în evidență contrastele feminității, dar și versatilitatea ediției limitate, care reușește să îmbine inovația și funcționalitatea, printr-un design fashionable.

Pentru amplificare, vor urma campanii pe TikTok și Instagram cu influenceri precum Inna, Monica Bârlădeanu, Cristina Oné, Ela Crăciun, Nicole Cherry, Sînziana Iacob, Lorena Șerban și Alina Eremia.

„Suntem onorați să participăm pentru a doua oară la această colaborare dintre industria de tech și cea de fashion, care le oferă femeilor din România produse care sunt inovative, elegante, dar și funcționale. Campania «Flip the Contrasts» ne-a permis, încă o dată, să ne demonstrăm know-how-ul în mai multe arii de activitate: strategie, realizare de concept creativ și identitate în digital și Social Media, creație de Social Media și DOOH assets, producție video (spoturi campanie), Development (landing page Samsung realizat in-house).”, adaugă Simona Costea, Global Business Leader, Cheil | Centrade.

„Aceasta este o campanie realizată de femei, pentru femei și ma simt onorată că am făcut parte din echipa de Creație. Vreau să le mulțumesc colegelor mele din Cheil | Centrade, o companie cu leadership și know how feminin la superlativ, echipei de power-women din Samsung și brand-ului Musette, creat și condus cu succes de o femeie antreprenor.”, completează Denisa Armașu, Group Creative Director, Cheil | Centrade.

 

Credits:

Echipa Samsung România:
Simona Panait - Head of Marketing, Samsung Electronics România & Bulgaria

Oana Mîță - MX Campaign & Category Coordinator Samsung, Samsung Electronics România
Corina Sandu – Campaign & Categories Manager, Samsung Electronics România
Sabina Știrb – Communications & CC Manager, Samsung Electronics România
Sara Cristina Elsheikh – PR Specialist, Samsung Electronics România

Echipa Cheil | Centrade:
Mihai Gongu - Executive Creative Director

Simona Costea - Global Business Leader
Miruna Baias – Strategy Head
Petruța Ciuică – Digital Strategy Head
Monica Garbur – Head of Production
Denisa Armașu  – Group Creative Director
Raul Ciceu - Senior Art Director
Iarina Comănescu - Copywriter
Ana Constantin - Art Director
Alina Iamandi – Digital Project Manager
Gabriela Ursu – Social Media Manager
Dan Butoi - DTP
Mihaela Iamandi – Traffic Director

Producție video
Bread Content - Broadcasting & media production company

Post-producție
Bread Content - Broadcasting & media production company

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Compania de consultanță în comunicare strategică și analiză de date, Cheil | Centrade, servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Opticris, Hochland România, First Bank, Nivea, Ursus Breweries, NN România, Carrefour România, Alpin 57 Lux, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way.

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul său trofeu de Argint la Effie Europe Awards, dar și primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania Teatrul Cadourilor Dăruite din Vină” pentru Asociația ANAIS, Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie, Best Integrated Campaign la IAB Mixx Awards, un trofeu de Aur la Luum Awards, două trofee Crystal la MAD Awards, șapte medalii la Webstock, precum și șase premii la Video Gaming Awards, BizPR Awards și Romanian PR Award. În 2021, Cheil | Centrade a obținut cele mai multe premii (16 lucrări finaliste și 7 medalii) la Webstock Awards, a fost cea mai premiată agenție românească la Cresta Awards, a obținut Marele Premiu al IAB MIXX Awards și trofeul Gold la Internetics. Totodată, a obținut 5 nominalizări și 3 trofee la Premiile Effie în categoriile tech, energie, banking și asigurări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related