3 reprezentanti Kubis Interactive, in prima editie a competitiei Boss Drum Award din cadrul Golden Drum

3 reprezentanti Kubis Interactive, in prima editie a competitiei Boss Drum Award din cadrul Golden Drum

Trei dintre cei mai tineri membri ai echipei de creatie de la Kubis Interactive au fost selectati sa participe la prima editie a competitiei Boss Drum Award, organizata in cadrul festivalului Golden Drum, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Astfel, Andreea Gavrila (Copywriter), Camelia Cucolea (Webdesigner) si Laura Ionescu (Copywriter) vor merge la Portrož alaturi de alti 27 de tineri selectati de juriul competitie.

Acestia vor participa la un briefing tinut de Dan O'Donoghue (Worldwide Strategic Planning Director, Publicis WW), urmand sa formeze apoi patru echipe ce vor concura pentru castigarea premiului Boss Drum Award in valoare de 5.000 de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated