Mihai Gongu, in juriul Multi Channel de la Golden Drum 2012

Mihai Gongu (Creative Director, Graffiti BBDO) va face parte din juriul sectiunii Multi Channel din cadrul festivalului Golden Drum ce va avea loc in perioada 2-5 octombrie 2012 la Portoroz, Slovenia, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Competitia isi propune sa premieze cele mai creative idei din advertising din aceasta zona a Europei, iar sectiunea Multi Channel vizeaza recunoasterea creativitatii in contextul integrarii mai multor canale de comunicare. Astfel urmeaza sa fie jurizate campanii integrate de comunicare, campanii de direct communication, campanii din zonele digital si mobile, evenimente, campanii de relatii publice si campanii inovatoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related