focussat.ro, dezvoltat de Marks Digital

focussat.ro, dezvoltat de Marks Digital

Marks Digital a dezvoltat website-ul companiei Focus Sat, care furnizeaza servicii de televiziune digitala prin satelit, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, agentia a creat solutiile de criptare a datelor, un modul de facturare si doua aplicatii tipizate pentru generarea de documente destinate partenerilor Focus Sat.

Noul website prezinta serviciile si pachetele de programe oferite de Focus Sat si are o sectiune dedicata utilizatorilor care doresc sa faca cumparaturi online. Prin intermediul noului site, utilizatorii din tara sau din afara granitelor pot achizitiona coduri de activare a pachetelor de programe, pot vizualiza cele mai noi promo-uri ale statiilor TV din portofoliul furnizorului de televiziune si au la dispozitie o harta interactiva a locatiilor partenerilor Focus Sat de pe intreg teritoriul Romaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related