Trei ani MARKS pe fast forward

Trei ani MARKS pe fast forward

La inceputul lui 2014, MARKS a implinit trei ani de cand exista pe piata de publicitate romaneasca. Am vizitat sediul agentiei, de pe Ion Bogdan nr. 15, unde am discutat cu Silviu Padurariu (Creative Director, MARKS), Alex Eftinoiu (Online Project Manager, MARKS Digital) si Andreea Dirzeanu (Client Service Director, MARKS) despre evolutia agentiei in cei trei ani de existenta, planul de business de la inceput, cifra de afaceri si dezvoltarea departamentelor. Discutia a fost completata de Iulian Padurariu, cu care am vorbit pe mail despre planurile de viitor pentru MARKS si trendurile care s-au conturat la sfarsitul lui 2013, pe care agentia le urmareste si le foloseste in anul curent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related