FAN Courier cheamă tinerii designeri pe scena #fashionFANatic și în 2018. Marks spune: All eyes on you

FAN Courier cheamă tinerii designeri pe scena #fashionFANatic și în 2018. Marks spune: All eyes on you

Calling all fresh designers!

Dacă e începutul verii, e momentul ca tinerii creatori să se pregătească pentru o nouă ediție #fashionFANatic. Adică, pentru o nouă șansă de a-și face vocea auzită în industria modei.

Pentru al șaptelea an consecutiv, FAN Courier și Marks deschid competiția care pune tinerii creatori față în față cu visul lor: pasiunea pentru frumos transformată în business.

"Susținerea antreprenoriatului creativ e deja parte din ADN-ul echipei noastre. Fiecare an ne aduce noi surprize și ne ajută să descoperim că talentul e, de fapt, nelimitat. Dacă îi dai puțin credit, poate naște proiecte surprinzătoare.", Sabina Stănciucu (Copywriter Marks).

Ediția 2018 pune o singură întrebare: Are you #fashionFANatic material? Când toți ochii sunt ațintiți asupra ta, trebuie să ne convingi că viziunea la care lucrezi e exact ceea ce așteptam.  

Ce e în joc? Un pachet complet de promovare. Noul #fashionFANatic va primi o ședință foto gândită special de Cosmin Gogu pentru a pune în valoare conceptul colecției câștigătoare. De cum terminăm de editat fotografiile, le transformăm într-un calendar de colecție FAN Courier care va face înconjurul țării. And last but definitely not least, pachetul include și un eveniment de lansare all-inclusive. Adică: modele, make-up, catwalk, muzică bună și invitați speciali din industria fashion. #AllEyesOnYou

Ce trebuie să faci? Să înscrii o colecție vestimentară care conține minimum 12 ținute pe www.fashionFANatic.ro până pe 4 august și să-ți inviți fanii să te voteze. Popularitatea colecției ne arată cât de #wanted e produsul creat de tine și contează în proporție de 40% în procesul de deliberare. Restul de 60% se bazează pe opinia juriului, așa că pe ei trebuie să-i convingi că brandul tău e următorul must-have.

"#fashionFANatic nu mai e de mult doar o competiție punctuală. E o comunitate de tineri designeri nerăbdători să își testeze viziunea în lumea reală, specialiști cu vechime în fashion care îi urmăresc cu interes pe the new kids on the block, susținători ai designului local care se implică în competiție și participă la prezentarea de modă. Exact ce ne-am dorit când am emis această provocare în piață: să stimulăm o industrie cu foarte mult potențial neexploatat și să susținem micii antreprenori care au nevoie doar de un boost pentru a-și lansa cariera", Roxana Magopeț (Marketing and PR Manager FAN Courier).

 

Anul acesta consiliul nostru de stil e format din Amir Doboș, Designer & Stilist, Alina Aliman, redactor sef A List Magazine si fashion blogger DreamingOf.net, Laura Călin, V for Vintage, Rovena Andrei, Fashion Stylist, Stylist Alist Magazine, Cosmin Gogu, Photographer, Irina Hartia, Stylist & Fashion Editor UNICA magazine, Șteff Chelaru, Designer, Câștigătoarea FashionFANatic 2017, Roxana Magopeț, Marketing and PR Manager FAN Courier.

Designerii care au câștigat edițiile precedente ale competiției cred în continuare în visul lor și fac în fiecare zi ce știu ei mai bine: ne dau șansa să ne bucurăm de intrepretările lor surprinzătoare.

În 2012, creațiile vestimentare din calendarul FAN Courier au fost realizate de Mirela Fraser care a desenat o colecție vizionară, cu ținute avangardiste.

În 2013, tânărul designer susținut de FAN Courier a fost Andra Andreescu, iar în 2014 ne-am bucurat de colecția inspirată de streetwear, reinterpretată și dusă în direcția de high-fashion, a talentatelor Alina Dragomir și Ana Spiridon de la Traskin. Competiția fashionFANatic 2015 a desemnat-o câștigătoare pe Valentina Ciobanu.

După lansarea calendarului de colecție FAN Courier pe care au fost expuse creațiile câștigătoare, am convocat comunitatea pasionaților de fashion la prezentarea noii sale colecții care a adus natura într-un context urban, prin outfit-urile feminine și fluide.

În 2016, povestea spusă de calendarul FAN Courier a fost cea a brandului IE Clothing, creat de Iulia Ghenea și Emilia Tudoran. Alături de ele, am descoperit un tărâm magic în care simplitatea tradițiilor se împletește cu grandoarea naturii. Chiar aici, în România.

A șasea ediție #fashionFANatic a adus-o pe Șteff Chelaru în lumina reflectoarelor cu RegencyReign, o colecție inspirată de regalitate și de materialele nobiliare, reinterpretate într-o cheie modernă.

 

Echipele participante:

FAN Courier:

Roxana Magopeț: Marketing & PR Manager FAN Courier

Marks:

Mia Munteanu: Client Service Director
Paula Matei, Account Manager
Ana-Maria Preduț: Account Executive
Sabina Stănciucu: Copywriter
Irina Radu: Junior Copywriter
Maria Ștefăniță: Art Director
Andrei Enache: Digital Project Manager
Radu Cioran: Lead Web Developer
Bogdan Mîinescu: Senior Front-End Developer
Alexandru Cristian: Web Designer

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related