Automatul Coca-Cola transforma colindele in donatii

Automatul Coca-Cola transforma colindele in donatii

In continuarea campaniei "Motive sa credem", Coca-Cola a lansat primul aparat din Romania care primeste cu colindul - Automatul Coca-Cola, informeaza un comunicat de presa emis de McCann PR. In perioada 1-25 decembrie 2012 colindele primite de automatul Coca-Cola se transfroma in donatii catre o cauza nobila, in functie de intensitatea sunetului masurata. Astfel, cu cat sunt mai multi colindatori, cu atat se va strange o donatie mai mare.

"Cred cu tarie ca energia si sursa de bunatate a acestei lumi suntem chiar noi. De la aceasta premisa am plecat si in dezvoltarea campaniei Motive sa Credem prin care cautam acele motive pentru care merita sa credem intr-o lume mai buna. Inca de la debutul campaniei am primit mii de motive, fiecare special in felul lui, lucru care ne-a aratat, inca o data, ca reusim, zi de zi, sa fim parte din viata consumatorilor nostri. Acum, de sarbatori, ne-am propus sa mergem un pas mai departe si sa ii motivam pe fani sa devina ei insisi, prin actiunile lor, o sursa de speranta pentru cei care au nevoie de ea. Automatul Coca-Cola va colinda tara in luna decembrie pentru a iesi in calea celor care vor sa faca o fapta buna", a declarat Nicoleta Eftimiu (Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - Romania & Moldova).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related