Noua campanie a Politiei Capitalei le spune femeilor cum pot preveni talhariile

Noua campanie a Politiei Capitalei le spune femeilor cum pot preveni talhariile

O noua campanie a Politiei Romane, creata de Mercury360, isi propune sa informeze femeile cu privire la modalitatile prin care pot preveni talhariile, potrivit unui comunicat emis de agentie. Executiile campaniei pun accentul pe rolul pe care il au victimele potentiale in cazul talhariilor, transmitandu-le ca rezultatul depinde si de ele.

"Nu stiam ca talhariile sunt spontane, complet neplanificate. Am fost uimiti sa aflam asta si sa ne dam seama ca victimele chiar au un rol decisiv intr-o asemenea trauma", spune Ruxandra Papuc (Copywriter, Mercury360). "Vad in fiecare zi pe strada o multime de fete care pot fi usor atacate si asta ma sperie destul de tare. Stim ca fetele sunt principalele victime, pentru ca par mai vulnerabile, dar o poseta purtata cu grija si un telefon tinut mai putin la vedere pot face diferenta pe strada. Cu asta am vrea sa ramana toata lumea la finalizarea campaniei."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

SectiuneRelated