Mikey Hash si doza de umor pe care 200.000 de fani o asteapta in fiecare vineri

Mikey Hash si doza de umor pe care 200.000 de fani o asteapta in fiecare vineri

"Mihai, ai legatura."

"Da, Andreea, ma aflu aici in scara blocului B87, unde atmosfera este efectiv incendiara. Mai multi copii, cu varste intre 7 si 10 ani, au luat cu asalt presul din fata apartamentului 01 intr-o tentativa de a recupera mingea scapata de unul dintre ei. Suspansul creste pe masura ce toata lumea asteapta sa vada cine va fi curajosul care va apasa pe sonerie."

Scenete improvizate in scara blocului, cu o cutie de carton pe post de ecran TV si cu replici inspirate din buletinul de stiri, am jucat si noi. Diferenta e ca Mihai Holhos facea de la inceput experimente folosind camera de filmat si ca a dus povestea mai departe, concretizata azi intr-o emisiune video online pe care o asteapta in fiecare vineri aproape 150.000 de abonati pe YouTube si 175.000 de fani pe Facebook. Doza de Has l-a transformat pe realizatorul ei, in mai putin de 2 ani, intr-o vedeta in toata regula, cu nume de scena – Mikey Hash -, cu fani si fane care il intampina cu strigate de bucurie, cu tricouri personalizate si cu branduri care il curteaza. Despre cum se vede lumea de la pupitrul emisiunii Doza de Has ne-a povestit Mihai, care are legatura.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related