Mihai Gongu si Bogdan Nitu comenteaza rezultatele si reactiile la campania Gandul - "Why don't you come over?"

Mihai Gongu si Bogdan Nitu comenteaza rezultatele si reactiile la campania Gandul - "Why don't you come over?"

Totul a inceput pe 27 ianuarie, acum aproape trei saptamani. The Guardian spunea ca e posibil ca Guvernul sa lanseze o campanie care sa le taie romanilor elanul de a emigra in Regatul Unit si ii intreba pe cititori cum isi imagineaza niste postere care sa-i tina pe romani si pe bulgari departe de Regatul Unit al Marii Britanii. Toate astea dupa ce in presa se discutase despre potentialul val de imigranti care avea sa cotropeasca taramul britanic odata cu ridicarea restrictiei de munca pentru cetatenii Romaniei si ai Bulgariei. Doua zile mai tarziu, GMP Advertising gandise o campanie de comunicare, incheiase un contract cu Gandul si lansase in online vizualurile care raspundeau la obiectiile britanicilor sub umbrela conceptului "We might not like Britain, but you will love Romania. Why don't you come over?".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated