Paul Holmes (The Holmes Report): Ce e diferit si ce urmeaza sa se mai schimbe in PR

Paul Holmes (The Holmes Report): Ce e diferit si ce urmeaza sa se mai schimbe in PR

Paul Holmes a deschis panelul "Public Relations Trends for 2014" al primei zile PR Forum, care a avut loc pe 26 martie. Fondatorul The Holmes Report si SABRE Awards a vorbit despre factorii care influenteaza imaginea unui brand, efectul pe care trecerea anilor l-a avut asupra modului in care se face PR in prezent, granita care separa omul de marketing si cel de relatii publice si schimbarile care ar trebui sa intervina in acest domeniu.

Ce nu s-a schimbat pe parcursul anilor este necesitatea ca brandurile sa fie oneste si autentice. Cresterea mediului digital si boom-ul social media nu au afectat, din punctul asta de vedere, sarcinile pe care oamenii de PR trebuie sa le duca la bun sfarsit. Ce se cere in aceste medii este acelasi lucru cu ceea ce specialistii in relatii publice au fost pregatiti sa faca de-a lungul timpului: sa asigure transparenta, sa arate integritatea si credibilitatea brandului, sa incurajeze dialogul si sa genereze engagement.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related