BrandFusion a oferit consultanta Switch Ski & Surf Shop

BrandFusion a oferit consultanta clientului Switch Ski & Surf Shop, propunandu-i sa schimbe platforma care gazduieste magazinul online SwitchShop.ro de la Magento la Dynamicweb, informeaza un comunicat emis de agentie. Schimbarea a pornit ca urmare a necesitatii clientului de a simplifica procesul de adaugare a produselor in catalog si de a reduce costurile de administrare ale website-ului.

Prin utilizarea solutiei SAS (Software as a Service), clientul beneficiaza de gazduire, suport tehnic si actualizarea datelor in schimbul unor costuri lunare fixe. Platforma a permis crearea unor reguli de import pentru produse, personalizarea modalitatii de import a acestora in functie de structura lor de informatie (model, marime, culoare etc), fiind dezvoltata astfel o solutie adaptabila marimii si diversitatii stocului de produse din magazin. De asemenea, Dynamicweb ofera posibilitatea utilizarii unei licente inchiriate

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandfusion

Suntem oameni cu gândire de design, rigoare strategică și creativitate, ale căror perspective vrem să conteze în evoluția clienților noștri și în viața comunităților acestora. Suntem designeri,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related