Despartire cu scandal pusa la cale de Orbit si Senior Interactive pe Facebook

Senior Interactive a creat pentru pentru Orbit aplicatia-emisiune "Adio Show" ce sustine noua platforma de comunicare internationala "Ia-ti adio de la resturile de mancare", al carei endorser este Antonio Banderas, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Aplicatia incearca sa arate ca exista si despartiri placute, purtand utilizatorul prin ceea ce pare initial un scandal mediatic romanesc in care se fac dezvaluiri senzationale cu titluri ca "Soc!" sau "Uau!". La sfarsitul emisiunii aflam ca responsabil pentru despartirea cu scandal (de resturile de mancare) este Orbit.

"Intr-un mediu volatil cum este Facebookul, ne-am gandit ca trebuie sa comunici putin mai altfel decat intr-un spot TV. Pe Facebook, mai mult decat oriunde, nu vorbesti cu target-ul, ci cu oamenii. Iar oamenii nu stau pe Facebook ca sa afle noutati, ci ca sa afle noutati despre prietenii lor. Asa a iesit ideea cum ca tu afli ca un prieten de-al tau s-a despartit si nu oricum, ci in cadrul unei emisiuni de specialitate. Ba mai mult, si tu poti fi vedeta acestei emisiuni si sa vezi cum reactioneaza cei 100+ de prieteni din lista. Ne-am fi dorit ca Antonio Banderas sa prezinte Adio Show, insa era plecat la filmari. N-avem voie sa spunem pentru ce film", au declarat reprezentantii agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related