Cea de-a patra editie Mobile Advertising Congress va avea loc pe 28 martie

Pe 28 martie 2013, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, Expo Media, in parteneriat cu Vodafone Romania, organizeaza cea de-a patra editie a Mobile Advertising Congress. In cadrul evenimentului, participantii vor afla ultimele noutati in materie mobile marketing, atat locale, cat si internationale.

Piata globala a aplicatiilor pentru dispozitive mobile va creste cu 62% in acest an - la 25 miliarde de dolari, potrivit estimarilor recente ale Gartner. Consumatorii vor ajunge sa petreaca pana la 2 ore pe zi folosind aplicatiile de pe telefonul mobil. In acest context, strategiile de marketing depind substantial de componenta de comunicare mobila. Un studiu realizat de NPD Group subliniaza faptul ca 37% din persoanele care foloseau calculatorul au facut deja trecerea la tablete si smartphones, in special pentru a naviga pe Internet si pentru a accesa retelele sociale. Pe plan local, piata de mobile advertising este in extindere, iar nevoia de servicii inovatoare de publicitate pe telefonul mobil se afla in continua crestere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related