Start inscrieri pentru pitch-ul anului, la Cupa Agentiilor la Fotbal 2013

Start inscrieri pentru pitch-ul anului, la Cupa Agentiilor la Fotbal 2013

Pe 28 si pe 29 iunie, publicitarii iau o pauza de la munca de agentie si intra pe terenul de fotbal pentru a participa la cele mai creative 2 zile de fotbal ale anului. Cea de-a sasea editie a Cupei Agentiilor la Fotbal, eveniment marca IQads, va avea loc la Club Daimon din Bucuresti.

De sase editii, Cupa este locul traditional unde reprezentativele din Liga I a marcomm-ului se lupta la pitch-ul anului pentru titlul de Agentia Anului. Inscrierile in competitie se vor desfasura intre 29 mai si 19 iunie, toate informatiile fiind disponibile pe site-ul cupaagentiilor.ro.

Brieful care trebuie rezolvat de fotbalistii amatori ai acestei editii e cat se poate de clar: se cauta o echipa de 9 barbati (din care 6 in teren) cu creativitate aplicata, tehnicitate ridicata si (cel putin) mentalitate de invingator. Cupa se va desfasura si anul acesta in sistem grupe, sferturi, semifinale si finale. Pe 28 iunie vor avea loc meciurile de calificare, iar pe 29 iunie turneul final si festivitatea de premiere.

In cadrul competitiei se pot inscrie cel mult 32 de echipe, taxa de participare fiind de 200 de euro/ echipa. Pentru inscrieri puteti trimite un e-mail la [email protected], cu formularul de inscriere completat si cu datele companiei pentru facturarea taxei de participare.

De asemenea, partenerii si sponsorii interesati de competitie ii pot scrie lui Marin Preda, Business Developer Blue Idea, la adresa [email protected].

Printre premiile acordate in cadrul editiei de anul acesta a Cupei Agentiilor la Fotbal vor fi: Agentia Anului, Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cel mai bun portar, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol si Cea mai infocata galerie.

Regulamentul competitiei este disponibil pe site-ul cupaagentiilor.ro.

Rezumata in cifre, editia 2012 a Cupei a aratat astfel: 2 zile de competitie: 16 si 17 iunie, 3 arbitri de centru, 2 terenuri de fotbal, 8 grupe, 31 de embleme si/sau mesaje originale, 39 de echipe participante, 87 de meciuri, 196 de goluri, peste 500 de suporteri, 400 de jucatori si 1.400 de minute de fotbal.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related