Piata publicitatii video online din Europa a crescut in 2012 cu 50% fata de anul precedent

Studiul anual AdEx Benchmark IAB Europe a fost lansat in luna mai in cadrul conferintei IAB Europe Interact din Barcelona. Mediul online a performat cel mai bine in piata de publicitate, cu o crestere totala de 11,5% in 2012, fata de anul trecut, arata un comunicat emis de MakeSense PR.

Europa isi continua cresterea atat in pietele dezvoltate, cat si in cele emergente. Diversitatea publicitatii online a fost un factor puternic in ceea ce priveste dezvoltarea economica la nivel european, in ciuda volatilitatii macroeconomice.

Kimon Zorbas (CEO, IAB Europe) a confirmat ca traiectoria a fost pozitiva: “Cu o crestere de 15,3% in 2011 si o crestere puternica de 11,5% in 2012, sectorul nostru rezista trendului european. Display advertising-ul a continuat sa se reinventeze, incurajat atat de recunoasterea display-ului online ca un mijloc de branding, cat si de explozia economiei big data care se bazeaza pe parametrii consistenti oferiti de mediul online”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related