Grup Sapte ofera 4 locuri de internship prin proiectul “Lider Ovidiu” de la ASE

Agentia Grup Sapte desfasoara in perioada 1 iulie – 1 octombrie 2013 a doua etapa a programului "Lider Ovidiu" si ofera studentilor din cadrul ASE 4 locuri de internship. La inceputul anului 2013, Grup Sapte s-a alaturat celor 14 companii deja prezente in program si a mai oferit 2 locuri de internship pentru 2 saptamani in departamentul de Client Service, arata un comunicat emis de agentie.

"Acest program este de un real folos atat studentilor cat si noua deopotriva. Se observa o lipsa de experienta accentuata la tinerii absolventi de facultate, fenomen mult mai pregnant acum decat in urma cu zece ani. Programele de internship incurajeaza tinerii sa lucreze in echipa si in acelasi timp ii responsabilizeaza - caci nu de putine ori ei au ocazia de a interactiona direct cu clientii nostri sau cu consumatorii brandurilor pe care le gestionam in cadrul agentiei, evident sub indrumarea colegilor din diferitele departamente in care studentii efectueaza programul de internship", a declarat Aneta Neagomir (HR Director, Grup Sapte).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related