Ultimele zile de inscrieri la Social Media Summer Camp

Revista Biz organizeaza in perioada 4-7 iulie 2013 la Paraul Rece cea de a 4-a editie Social Media Summer Camp. Timp de 3 zile, specialistii din marketing si comunicare vor afla care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum acestea ii pot ajuta in activitatea de zi cu zi. Programul cuprinde conferinte, workshopuri, traininguri si sesiuni de networking despre performanta, creativitate si comunicare.

Prima zi va incepe cu o sesiune speciala de (De)Briefing in care Cristian Manafu (Manafu.ro), Mihai Gongu (Director de creatie, GMP) si Victor Kapra (Consultant in online si social media) vor dezbate atat ce inseamna social media in lume si in Romania, cat si schimbarea pe care social media a resimtit-o in ultimul an.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related