BrandAffair Advertising a creat campania “Intotdeauna cu tine” pentru Fundatia Barilife

BrandAffair Advertising a creat campania “Intotdeauna cu tine” pentru Fundatia Barilife

BrandAffair Advertising semneaza campania "Intotdeauna cu tine" prin care Fundatia Barilife, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si Posta Romana, asigura servicii non-stop de siguranta, sanatate si confort in propria locuinta pentru o suta de varstnici. Campania este activa de la inceputul lunii iunie, arata un comunicat emis de agentie.

"Am dorit sa implementam in Romania un concept care deja functioneaza cu succes in Israel, Olanda si Germania deoarece cunoastem in profunzime nevoile seniorilor si intelegem ca ei vor sa ramana acasa, chiar daca au nevoie de ajutor pentru a-si continua viata in mod obisnuit. Vrem sa le oferim persoanelor varstnice siguranta si liniste in propria casa, precum si sansa la o viata mai buna", a declarat Moti Bari (Fondator, Barilife).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandaffair

We are Brandaffair, here to s(t)ay from 2002.Who? The sparkle in your plain water. The salt in your sweet food.The strawberry on your pizza. They don’t do that. So what? We don’t like things made half... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related