Lumea SEO PPC #132 – Social Media

Lumea SEO PPC #132 – Social Media

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania organizeaza joi, 26 noiembrie 2015, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest, cea de-a 11a editie “Lumea SEO PPC” din acest an. Tema acestei editii va fi Social Media.

Cei 3 speakeri vor aborda tema din punct de vedere al PPC Marketing, SEO si Social Media. Vom afla care sunt cele mai des intalnite provocari in a imbina strategii de social media alaturi de PPC marketing si SEO, ce sfaturi au pentru a implementa cele mai de succes campanii online.

Speakerii editiei sunt: Nicholas Radoi (Chief Marketing Officer, eRanker), Anabela Luca (Managing Director & Online Marketing Consultant/Trainer, adLemonade). Al treilea speaker este in curs de confirmare.

 

Nicholas Radoi – Chief Marketing Officer @eRanker

Nicholas Radoi este implicat in trei startup-uri de succes. Primul este eRanker, instrument care analizeaza website-uri si genereaza rapoarte complexe de SEO, apoi GeoRanker, platforma care ajuta la monitorizarea campaniilor de SEO, descoperirea competitorilor care apar in rezultatele organice si PPC si descoperirea celor mai bune surse de citatii si GoRanker, franchiza de SEO al carei scop este de a prelua mai bine de 30% din market share-ul international al industriei de Local SEO.

 

Anabela Luca - Managing Director & Online Marketing Consultant/Trainer @adLemonade

Anabela Luca este antreprenor, consultant si trainer de online marketing @adLemonade.com, agentie de performance marketing de top. Pasionata de a sustine business-urile romanesti si internationale in a cuceri online-ul.

In cei peste 6 ani de experienta in online, a construit eficient campanii pe Google AdWords si Facebook pentru peste 100 de companii, administrand bugete de peste 5 milioane de eur. Ii place sa se implice in proiecte ambitioase si sa contribuie activ la cresterea accelerata a acestora.

Toate acestea au fost posibile datorita sponsorilor nostri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia,DWF, Retargeting, Netopia si 2Parale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related