Cele mai bune mobisite-uri din Romania

Cele mai bune mobisite-uri din Romania

Daca citesti acest text de pe un smartphone inseamna ca te numeri printre cei 23% dintre romani care detin un astfel de dispozitiv. As putea spune chiar ca stiu si care e una dintre cele mai mari frici ale tale, caracteristica omului modern si identificata la 79% dintre locuitorii tarii noastre: “Nomophobia”, o abreviere de la “No more phone phobia”, adica frica de a ramane fara telefonul mobil. Cifrele au fost prezentate luni seara de catre reprezentantii Google Romania la Gala Start Mobile 2013.

Start Mobile este o platforma creata de Google care incurajeaza orice companie romaneasca sa-si optimizeze site-ul pentru mobil. In plus, ofera solutii, cifre si motive pentru care e bine sa faca asta. Si, pentru ca, de cele mai multe ori, companiile apeleaza la agentii de digital pentru a le optimiza site-urile, Google a organizat un concurs in parteneriat cu IAB Romania pentru a desemna cele mai bune site-uri de mobil din Romania. Concursul s-a desfasurat intre 1 ianuarie si 30 iunie 2013 si a constat in premierea agentiilor care au dezvoltat cel putin 6 mobi-site-uri pe perioada competitiei si care au oferit minimum un testimonial de satisfactie din partea clientilor pentru care au fost create site-urile pentru mobil. Marele premiu consta in 3 excursii la Android Lab din Mountain View, California.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related