Incepe Nokia Lumia Design Competition. Manifestul tau personal, exprimat pe noul smartphone Lumia 520

Incepe Nokia Lumia Design Competition. Manifestul tau personal, exprimat pe noul smartphone Lumia 520

De astazi, 17 iulie, Nokia ii provoaca pe cei mai inspirati dintre tinerii pasionati de design si ilustratie sa descopere noul smartphone Lumia 520, in cadrul unei competitii care le pune imaginatia in miscare: Nokia Lumia Design Competition. Pentru a demonstra ca este cel mai distractiv smartphone, spatele detasabil al telefonului va deveni un canvas pe care participantii il pot personaliza fara nicio restrictie.

Acestia trebuie sa-i ofere telefonului o nota personala, printr-o creatie unica si originala, care sa fie, in acelasi timp, un manifest personal creativ si amuzant. Nicio idee nu e prea indrazneata atat timp cat demonstreaza ca pana si o suprafata de dimensiuni mici, cum este cea a carcasei unui smartphone, poate fi transformata in cel mai cool suport de exprimare artistica. Competitia se desfasoara pe platforma de creatie The Creator, la adresa: www.TheCreator.ro/NokiaLumia520.

Pe masura ce lucrarile vor fi inscrise, acestea vor putea fi votate de catre cele doua jurii. Intre 17 iulie si 16 septembrie, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti (format din reprezentanti Nokia, IQads si personalitati din domeniul designului, al publicitatii si al marketingului), dar si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie.

Criteriile avute in vedere pentru jurizarea lucrarilor sunt originalitatea designului (33,3%), adecvarea creatiei la forma, cromatica si design, designul creat trebuind sa sublinieze personalitatea brandului (33,3%), aprecierea personala a juratului (33,3%). Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

La finalul competitiei, vor fi acordate 3 premii, in valoare totala de 3.000 de euro. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 1.500 de euro, cel de pe locul II va primi 1.000 de euro si cel de pe locul III – 500 de euro. De asemenea, castigatorii vor primi cate un smartphone Nokia Lumia 520, cu designul realizat de ei.

Pe platforma The Creator sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si cateva exemple de inscrieri si lucrarile finaliste, care vor fi publicate pe masura ce vor fi admise in concurs.

Despre Nokia Lumia 520

Un smartphone convenabil si distractiv, cu muzica si navigare pe Internet, Nokia Lumia 520 te invita sa explorezi si sa te bucuri impreuna cu prietenii tai de functiile si aplicatiile sale. Bazat pe sistemul de operare Windows Phone 8, Nokia Lumia 520 este dotat cu un obiectiv digital special, un procesor dual core de 1GHz si un ecran tactil extrem de sensibil, care functioneaza la cea mai fina atingere.

Pentru detalii si informatii despre noul smartphone Nokia Lumia 520 citeste mai multe pe pagina produsului.

Despre platforma The Creator

TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma sau Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related