[UPDATE 6] Rom Autentic explica diferenta intre Bucuresti si Budapesta

[UPDATE 6] Rom Autentic explica diferenta intre Bucuresti si Budapesta

Rom Autentic a lansat un add-on pentru Chrome care adauga, de fiecare data cand identifica orasul Bucuresti pe internet, completarea "nu Budapesta" sau "not Budapest". Prin intermediul add-on-ului, Rom isi propune sa puna capat confuziei intre Bucuresti – capitala Romaniei si Budapesta -  capitala Ungariei. Add-on-ul face parte dintr-o campanie mai ampla, prin intermediul careia Rom Autentic isi propune sa puna capat confuziei intre Bucuresti – capitala Romaniei si Budapesta -  capitala Ungariei.

Initiativa Rom Autentic este sustinuta si de un panou outdoor care pare sa marcheze zona in care se termina teritoriul romanesc si incepe cel ungar si de website-ul bucharestnotbudapest.com, care e in decurs de updatare

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Stefania Ioana chiorean
acum 7 ani
Informatia corecta ar trebui sa curpinda: Rom Autentic a lansat un add-on pentru Chrome si Firefox . E atat de usor de vazut pe site. Sunt curioasa daca sunteti platiti pt greseala facuta sau din nestiinta ati scris asta.


Branded


Related