Un nou spot parte din campania "Sustinem adevaratii invingatori"

Un nou spot parte din campania "Sustinem adevaratii invingatori"

Frank Communication si Oxygen PR au creat un nou spot, parte din campania "Sustinem adevaratii invingatori", informeaza un comunicat emis de agentia de PR. Campania este desfasurata de Comitetul National Paralimpic (CNP) in colaborare cu producatorul de lactate Olympus.

Spotul porneste de la ideea ca trebuie sa crezi in visul tau, indiferent cat de indepartat pare sau oricate obstacole intalnesti in cale, si il are ca protagonist pe Dacian Makszin, campion international paralimpic la tenis de masa. Campania cuprinde executii TV, radio si print. De asemenea, mesajul "Sustinem adevaratii invingatori" este comunicat in social media si blogosfera.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related