Executiile realizate de New Folder pentru Samusocial si Mercury 360, premiate la International Photography Awards

Executiile realizate de New Folder pentru Samusocial si Mercury 360, premiate la International Photography Awards

Lucrarile New Folder au obtinut locurile unu si trei si doua mentiuni speciale  in cadrul celei de-a saptea editii a International Photography Awards 2013, anunta o postare de pe pagina de Facebook a studioului de productie fotografica.

Premiul I a fost obtinut la categoria Special Effects Professional pentru executiile din cadrul campaniei Samusocial, aceeasi campanie aducand studioului si premiul 3 in cadrul categoriei Advertising/Other AD Professional. Echipa care a lucrat la acest proiect este compusa din Dan Vezentan (fotograf), din partea New Folder, si Radu Tink (Art Director), Lucian Urdea (Copywriter), din partea agentiei care a comandat lucrarea, Studio Meka.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related