Un nou client in portofoliul Media Pozitiv

Un nou client in portofoliul Media Pozitiv

Incepand cu luna octombrie 2013, Media Pozitiv comunica pentru HyperCubic IT Outsourcing si va gestiona proiectele de brand awareness ale companiei, partea de event management, strategia de comunicare B2B si strategia Social Media, cu accent pe comunicarea catre comunitati de clienti, arata un comunicat emis de agentie.

Media Pozitiv a propus companiei HyperCubic o strategie axata pe valorizarea rezultatelor subtile, necuantificabile, performantele si increderea obtinute de companie pentru clientii sai.

Agentia isi propune sa aseze HyperCubic in pozitia de companie care incearca sa schimbe perceptia asupra serviciilor IT, sa le scoata din zona mentenantei si sa le plaseze in zona serviciilor inteligente, cu atribute unice, personalizate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Media Pozitiv

Media Pozitiv e o agentie de servicii integrate de comunicare, cu accent pe inovatie si tehnologie. Comunica in medii traditionale si interactive si se implica major in partea de business development a clientilor. De... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated