Secretele ingropate online raman ingropate

Secretele ingropate online raman ingropate

Imagineaza-ti o capsula a secretelor. Ca suratele lor, capsulele timpului, ele contin, in loc de documente, fotografii sau fragmente de ADN, taine. Acum, imagineaza-ti o anti capsula a secretelor: un loc in care ele se duc sa moara.

Impovaratoare, rusinoase, distrugatoare sau nevinovate, cu totii le avem. Secretele nu ar trebui sa zburataceasca prin realitate, dar nici sa atarne in mintile pastratorilor lor.

Pentru a promova expozitia de fotografie semnata Paolo Roversi, Secrete, muzeul Fotografiska si agentia ORD&BILD au lansat site-ul Bury Your Secrets.

Conceptul are o dimensiune curativa, implicand destainuirea secretului online. Dupa ce, sub anonimitate, ai scapat de povara, secretul tau va fi printat si apoi ingropat in Ravenna, locul de nastere al fotografului. Momentul ales este primvara lui 2014, metaforic moment al renasterii, la o luna dupa terminarea expozitiei din Stockholm:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded