[Festival local] Ema Prisca (ADC*RO): Cat respect exista pentru industria noastra?

[Festival local] Ema Prisca (ADC*RO): Cat respect exista pentru industria noastra?

Cum arata un festival local de publicitate respectat si inainte, si dupa gala de premiere? Dezbatem problema cu membrii juriului celei de-a doua editii ADC*RO Awards si vedem rezultatele pe 2 decembrie, la gala. Aflati parerea Emei Prisca (Presedinte, ADC*RO).

Cum arata un festival local respectat de oamenii din industrie
Cred ca respectul pentru un festival de orice fel este direct proportional cu respectul (si autorespectul) de care se bucura domeniul ce-l produce. Cat respect exista pentru industria noastra? - iata o tema interesanta pentru o investigatie, caci de aici decurg multe lucruri; unul din ele fiind calitatea capitalului uman atras. Acum, un festival sanatos ii reuneste pe toti jucatorii semnificativi, are un juriu prestigios ai carui membri se bucura de o buna reputatie profesionala si reuseste sa evidentieze cele mai bune lucrari ale industriei. Si sa se bucure.

Ce face, ce nu face
Aduce energie si entuziasm, in primul rand, pentru ca e o sarbatoare a industriei. Impune criterii, ne arata varfurile unui an de munca, creeaza referinte.

Ce se intampla, ce nu se intampla
E un prilej de aliniere a criteriilor, de cunoastere si de imbogatire, invatand unii de la altii. Creeaza polemica, linge egouri, starneste frustrari. Ca orice concurs, fie de el de ciclism, fie de limba romana.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related