Noul Comitet Director ADC*RO: Ema Prisca (Presedinte), Stefan Vasilachi si Andrei Bortun

Noul Comitet Director ADC*RO: Ema Prisca (Presedinte), Stefan Vasilachi si Andrei Bortun

Ema Prisca a fost realeasa presedinte al Art Directors Club Romania si ii are alaturi, in noul Comitet Director, pe Stefan Vasilachi (Head of Art Direction, Geometry Global) si pe Andrei Bortun (membru fondator ADC*RO si CEO, Millenium People).

“Le multumesc colegilor mei din ADC*RO pentru increderea aratata. Munca, contributia omului de creatie, fie el director de creatie, copywriter sau art director, la procesul de comunicare, este de neinlocuit. Fara omul de creatie nu exista advertising, nu exista branduri. Iar importanta aportului lui trebuie sa se reflecte si in statutul pe care il are in cadrul industriei de comunicare. Ne propunem sa facem mai puternic si mai vizibil statutul omului de creatie si sa continuam, chiar sa amplificam activitatea educationala, pe care ADC*RO o dezvolta de la inceputul existentei sale”, declara Ema Prisca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related